Menu Close

Veliki uspjesi našeg proslavljenog studenta Tina Srbića

Tin Srbić osvojio zlatnu medalju

‘Nadam se da ću moći češće dolaziti u Slavonski Brod’

Tin Srbić osvojio olimpijsko srebro nakon sjajne izvedbe na preči

Tin Srbić trećom ocjenom kvalifikacija izborio finale preče u Tokiju!

Veliki uspjeh sjajnog hrvatskog gimnastičara i studenta Sveučilišta u Slavonskom Brodu:

TIN SRBIĆ OSVOJIO ZLATNU MEDALJU

Sveučilište u Slavonskom Brodu čestita svom studentu Tinu Srbiću na iznimnom postignuću i osvojenom zlatu na preči na Svjetskom gimnastičkom kupu koji je održan u Osijeku dana 13. lipnja 2021.

Pored toga što je izniman sportaš i ima kontinuitet osvajanja medalja na sportskim natjecanjima, Tin Srbić ujedno je i student našega Sveučilišta u Slavonskom Brodu gdje na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, kao jednoj od sastavnica Sveučilišta,  studira sveučilišni preddiplomski studij Strojarstvo. Prije upisa na studij završio je prirodoslovno-matematičku gimnaziju u X. gimnaziji „Ivan Supek“ Zagreb.

Sveučilište u Slavonskom Brodu svom studentu Tinu Srbiću želi što bolji nastup i uspjeh u plasmanu na predstojećim Olimpijskim igrama koje se održavaju u Tokiju, Japan.

Kao mladi sportaš ali i student Tin Srbić zasigurno je izniman uzor svim mladim ljudima koji vlastitim primjerom pokazuje kako se trudom i zalaganjem može uspjeti te pored iznimno uspješne sportske karijere graditi i svoj put u visokom obrazovanju.

Posted in Događanja, Naslovnica, Sport, Studenti, Život
Skip to content